Gudstjenester i Himmelev Kirke

Hveranden søndag kan du komme i kirke i Himmelev Kirke. Højmessen er sognets klassiske hovedgudstjeneste. Den ligger altid kl. 10:30 og går på skift mellem de to kirker i sognet. Her har du mulighed for at træde ind i et trygt fællesskab. Vi er meget forskellige. Men alligevel fælles om at synes, at det giver go' mening at bruge en lille times tid på at synge, bede, høre tekster fra biblen og sammen med en præst fundere lidt over, hvad det kan betyde for vores liv.

 

Et sammenspist fællesskab - med udsyn!

Ved gudstjenesten spiser vi sammen. Det er godt nok kun et lillebitte måltid - men det er stort i betydning. Når vi spiser sammen med andre, bliver vi nemlig "sammenspist" eller til en fælleskab på tværs af alt det, der skiller os ad i hverdagen.

Efter gudstjenesten drikker vi normalt kirkekaffe i den bagerste del af kirkerummet. Her over "det tredje sakramente" er en god mulighed for at diskutere gudstjenesten med andre - eller bare få en hyggelig sludder. 

Vil du gerne selv ha' indflydelse på gudstjenesten? Så prøv at komme til prædikenværkstet. Det holder vi en gang om måneden. Her kan du læse mere om prædikenværksted.

Vil du gerne vide mere om gudstjenesten?

På folkekirkens hjemmeside kan du læse mere om gudstjeneste og meget andet. Klik her, hvis du vil ledes videre.

 

   Gudstjenester i Himmelev Kirke