Himmelev Kirkegård

Kirkegården er de dødes have. Men vi lægger stor vægt på, at den skal være til gavn og glæde for de levende! Derfor gør vi os umage for at den skal være et dejligt sted at komme og mindes - eller bare gå en tur og nyde blomsterne og fornemmelsen for historien og tidens gang. Vi vil på denne side prøve at fortælle med om selve kirkegårdens historie.

For at kirkegården skal være et dejligt sted at færdes, så skal den plejes og vedligeholdes. Men de forskellige afdelinger på kirkegården har hver deres udtryk, som skal passes forskelligt. Derfor har Menighedsrådet udarbejdet betemmelser for hvilke forudsætninger og krav, der gælder for gravstederne i de enkelte afdelinger. Disse bestemmelser kan ses ved at klikke her.

Hvad gør jeg ved dødsfald?

Vi har samlet alle de mere praktiske oplysninger i forbindelse med dødsfald på siden Det gør jeg ved. Du kommer hen på denne side ved at klikke her.

Du kan også se et oversigtskort ved at klikke her på Oversigtskort over kirkegården.

 

Hvad kan jeg - og hvad må jeg ikke - på kirkegården?

Kirkegården er et sted, hvor der kommer rigtigt mange mennesker i løbet af en dag. Vi skal sørge for, at alle synes, at det er et rart sted at komme. Derfor har vi lavet nogle regler, som skal gøre det lidt lettere at vide, hvad man må og ikke må på kirkegården.

Her kan du se vores generelle vedtægter for hele kirkegården.

Her kan du se vores vedtægter for kirkegårdens enkelte afdelinger.