Prædikenværksted

Nu sender Himmelev Kirke prædikenen på værksted. Vi læser teksterne til næste søndags gudstjeneste, og så er ordet ellers frit: hvad taler til os, hvad undrer os, hvad synes vi er noget vrøvl? Hvad ville vi selv sige, hvis det var os, der skulle prædike? Og hvad har vi lyst til at synge? Snakken over bordet tager udgangspunkt i teksten - men det er ikke til at sige, hvor vi ender... 

Alle er velkomne, der kræves ingen øvelse eller kirkevanthed – bare nysgerrighed og lyst til at gå i clinch med prædiken og bibel og snak om tro. Man er velkommen til at læse teksterne hjemmefra, men det er ikke nødvendigt - vi læser dem også, når vi mødes.

Værkstedet ledes på skift af kirkernes præster. Nogle gange er det i Himmelev Sognegård, Fynsvej 69. Andre gange er det i Trekroner Kirke, Lysalléen 29. Det tager en times tid.

Vil du generelt gerne være på forkant med søndagens gudstjeneste, kan du nu modtage prædiketeksterne direkte i din indbakke allerede om fredagen. Klik her og læs mere om hvordan du tilmelder dig den gratis tjeneste fra Bibelselskabet.

   Prædikenværksted